top of page
Perhekuvaus Kuopio

PIENI TUTKIMUSMATKAILIJA
 

1v on hieno ikä! Se on niin hieno, että haluan sinun saavan mahdollisimman monta ilmettä, tilannetta ja tunnetta talteen! 

Pieni tutkimusmatkailija yleensä alkuun ihmettelee ympäristöään, mutta lämmettyään tutkii aitan jokaisen nurkan!

Kuvaus on yhdistelmä potrettimaisia otoksia ja leikkihetkiä. Alkuun lapsi yleensä malttaa katsoa paremmin kameraan ja "poseerata" paikallaan. Kuvauksen edetessä saadaan liikkuvaisempia otoksia. 
 

Aitassa on kolme erilaista kuvaustaustaa, joita voimme hyödyntää mieltymyksen mukaan: vaalea hirsiseinä ja tamminen lattia, valoverho sekä vaalea matto& sohvasänky torkkupeitoilla.

1-vuotiaille sopivia rekvisiittoja ovat kori, puinen jakkara ja viininpunainen keinuhevonen. Sisustukseen sopivia leluja löytyy tutkittavaksi. Lisäksi käytän kuvauksissa huomion saamiseen erilaisia ääniä ja laulamista. Myös vanhemmat voivat ilahduttaa lasta vaikkapa kukkuu-leikillä, hyppyytyksellä tai kutituksilla. 

Suosittelen kuvauksiin liukuestesukkia tai luistamattomia tossuja. Matolla/viltin päällä lapsi voi olla paljain varpain tai villasukat jalassa.


 

PERHE KUVAUKSISSA
 

Kovin usein käy niin, että vauvaa tulee ikuistettua vuoden aikana, mutta koko perheen kuvat jäävät vähiin. Yksivuotiskuvauksen yhteydessä voimme tallentaa myös perheen rakkaudelliset hetket ja hassuttelut. Koska yksivuotias on usein liikkuvainen ja seikkailumielinen, tallennan dokumentaarisia hetkiä.

Lähdetään liikkeelle siitä, mistä lapsi luontaisesti innostuu ja kuinka hän viihtyy kanssanne kotona. Yhteisiä juttuja voi olla vaikkapa päristely/pusuttelu, lennätys, hyppyytys käsien välissä, kutittelu tai taputtaminen. Lapselle voi näyttää leluja ja hänelle voi ottaa mukaan vaikka lempikirjan. 

Mistä teidän napero pitää juuri tällä hetkellä?


 

bottom of page