top of page
Vastasyntyneenkuvaus Kuopio

ELÄMÄN IHME

Vastasyntyneenkuvaus 0-3vk
 

Miten pieni ihminen voi ollakin niin täydellinen?

Ensimmäiset päivät ja viikot vierähtävät pienen tuhisijan kanssa kuin varkain. Valvottujen öiden säestämänä muistikin haalenee...Millaista se vauva-arki olikaan? Miltä minusta tuntui? Miltä hän näytti? Haluan tallentaa sinulle nämä elämäsi ikimuistoisimmat hetket, jotta pääset palaamaan niihin yhä uudelleen. ​

Kotikuvauksen etuja:

Vauva kokee olonsa kotona turvalliseksi, eikä rutiineista tarvitse poiketa niin paljon.

Vauva-arki voi väsyttää ja viedä voimat, joten voikin olla ihana ajatus, että kuvaaja tulee luoksesi.

Ei tarvitse pakata ja miettiä, mitä ottaisi mukaan.

Jos perheeseen kuuluu sisaruksia, voivat he osallistua kuvaukseen vain perhe- ja sisaruskuvien ajan. Sitten kutsuukin jo leikit, päiväunet tai välipala.

Koti ympäristönä on persoonallinen ja se kertoo juuri teidän tarinaa. Ympäristöä voidaan ottaa kuviin sen verran kuin haluatte huomioimalla kuvausetäisyyden.

Kuvaus tapahtuu luonnonvalolla ikkunan läheisyydessä. Luonnonvalo on vauvalle lempeä vaihtoehto. Pimeimpään vuodenaikaan mukana kulkee luonnonvalovalaisin.

KUVAUKSEN KESTO: 2-2,5h

KUVAUSPAIKKA: Vauvan oma koti

KUVAUSAIHEET: Vauvan kuvaus perheen kanssa, pääpaino yhteiskuvissa. Voimme ottaa kuvia koko perheellä, sisarusten kanssa ja vanhempien kanssa erikseen. Mahdollisuuksien mukaan myös lemmikki voi olla kuvissa mukana. Vauvan yksilökuvausta suosittelen vanhemman sylissä tai tyytyväisenä ollessaan sängyllä.

MITÄ KUVAUS SISÄLTÄÄ: Kuvaus sisältää viisi erilaista tilannetta/asetelmaa, mahdollisimman luonnollisissa ja mukavissa asennoissa. Aikaa varataan runsaasti maidon tankkaukseen, rauhoitteluun ja vaipan vaihtoon. Mahdollista on ikuistaa lisäksi dokumentaarisia maitohetkiä ja vauvan rauhoittelua. Hyödynnän tilanteessa aina useita eri kuvakulmia ja etäisyyksiä.

Kuvaan vauvan hänen omissa vaatteissa. Joitakin asuja löytyy myös lainaksi tarvittaessa. Suosittelen lämpöistä ja mukavantuntuista asua, missä vauva yleensäkin viihtyy.

 

Saat ihanan gallerian elämänmakuisia ja tunteikkaita hetkiä. Toimitan sinulle vähintään 20 kpl digitaalisia kuvia. Sinun ei tarvitse valita kaikkien suloisten hetkien välillä, sillä saat kaikki kauneimmat kuvat!

Editoin kuvat tunnelmallisesti jättäen ihon kuitenkin mahdollisimman luonnolliseksi. Toimitan osan kuvista värillisinä ja osan seepian sävyisinä sen mukaan, kumpi tunnelma sopii kuvaan paremmin. 

HINTA: 420e

Palaavan asiakkaan alennus -10%

Km-korvaus 0,55e|km yli 30km päässä olevista kohteista.

LISÄTIEDUSTELUT JA VARAUKSET:

Ota yhteyttä sähköpostilla, whatsappilla tai puhelimitse. Kuvausaika varataan lasketun ajan mukaan ja tarkennetaan vauvan synnyttyä.

Vastasyntyneenkuvaus Kuopio
bottom of page