Valokuvausstudio Kuopio

VALOKUVAUS

KUVAUSTYYLINI

Kuvaustyylini on sekoitelma rentoa lifestyleä ja asetellumpia potretteja. Studiolla ohjaan asiakkaitani tarkemmin kuin miljöössä, jotta saamme ne parhaat kuvakulmat, valaistuksen ja sommitelmat rajatussa tilassa. Toki asettelunkin sisällä ihanimpia on ne aidot ja odottamattomat tilanteet ja hetket. 

 

Pienten lasten kanssa kuvaus on dokumentaarispainotteista lapsen touhuja seuraillen. Lapsikuvauksissa pyrin ottamaan aina myös useita katse-kameraan kuvia. Tärkeintä minulle kuvaajana on, että lapsi viihtyy tilanteessa ja että saan tallennettua juuri hänelle ominaiset ilmeet ja eleet.

Rakastan kuvissa lämmintä tunnelmaa ja niinpä studion kuvaushuoneet ja rekvisiitat hehkuvat myös lämmintä sävymaailmaa.

Viimeistelen kuvat aina huolellisesti, joten mustelmista, tummista silmänalusista tai näppylöistä ei tarvitse kantaa huolta. Lopputulos on huoliteltu, mutta luonnollinen.

Kuulen mielelläni toiveistasi ennen kuvausta.

Valokuvaus Kuopio

MITEN HOMMA TOIMII?

1. Tutustu ensiksi täällä nettisivuillani ainakin galleriaan, studioon ja infoon

2. Haluaisitko sinäkin tallentaa elämäsi rakkaustarinan? Mahtavaa! Voit tiedustella vapaita aikoja | varata kuvauksen alla olevalla lomakkeella, laittamalla tekstaria tai soittamalla.

3. Suunnitellaan kuvaus yhdessä sähköpostilla tai puhelimitse. Kysyn sinulta muutaman kysymyksen ja kuulen mielelläni toiveistasi etukäteen. Saat myös infoa kuvauksiin valmistautumiseen. 

4. Kuvaushetken kesto vaihtelee kuvausaiheesta ja lapsen jaksamisesta riippuen. Lapsen yksilökuvauksen kesto on n. 45min ja vastasyntyneenkuvauksessa voi vierähtää kolmekin tuntia.

5. Kahden viikon sisällä kuvauksista toimitan sinulle esikatselugallerian sähköisellä linkillä sähköpostiin. Galleriasta pääset valitsemaan mieluisat kuvat raksiruutuun-menetelmällä. Kuvapaketin koon voit päättää siis vasta kuvat nähtyäsi.

6. Lähetän sinulle laskun valitun paketin koon mukaan sähköpostilla. Maksuaika on 14vrk.

 

7. Viimeistelen valitsemasi kuvat kahden viikon sisällä saatuani tiedon valituista kuvista. Lähetän sinulle valmiin gallerian sähköisellä linkillä, josta pääset lataamaan kuvat itsellesi.

8. Voit tilata kauttani kauniita Fine Art-kuvia kuukauden sisällä kuvien valmistumisesta. Kuvien toimitusaika on 1-3 viikkoa. Voit tilata kuvia ja kuvatuotteita myös mistä tahansa valitsemastasi kuvapalvelusta rajattoman ajan.

Pariskuntakuvaus Kuopio.jpg