Valokuvaaja

LAURA PAULA MARIA

Moikka!

Mahtavaa, että olet löytänyt tiesi sivustolleni! Olen Laura, kohta 35v valokuvaaja Kuopiosta. Rakastan kirppareita, pitsikankaita ja vanhoja lipastoja. Nautin lenkeistä luonnossa Pepe-koiran kanssa ja pitkistä aamuista ison kahvimukillisen kanssa. Olen siis käsittämättömän surkea heräämään päivään! Läheisyys ja muiden ihmisten huomioon ottaminen on mielestäni kauneimpia asioita maailmassa. Tunnen olevani todella onnekas, sillä hiljattain vierelleni löytyi elämänkumppani, Jari.

 

Oletpa sinä missä vaiheessa tahansa rakkauden polullasi - sinkkuna tai vaikka 50v hääpäivääsi juuri viettäneenä- haluan kuulla tarinasi.

 

Haluan tallentaa sinulle tärkeimmän asian – elämäsi rakkaustarinan –  jotta voisit palata ihaniin fiiliksiin yhä uudelleen: sen hetken, kun sallit itsesi olla hieman lempeämpi itseäsi kohtaan, tai kun pääsitkin tutustumaan itseesi syvemmin, kutkuttavan parisuhteen,kun rakkaus löytyi, malttamattoman odotusajan, pienen pienet varpaat, sylillisen rakkautta tai vaikkapa perheenne uuden koiranpennun. Ne hetket, mitkä ovat merkityksellisiä, mistä haluat pitää kiinni ja mitä et koskaan halua unohtaa.

Rakastetaan täysillä.

Kiitos kuvista: Niko Puumalainen Photography

Valokuvaaja Laura Paula Maria
Valokuvaaja Laura Paula Maria

OTA YHTEYTTÄ

Miiluranta 1 C 4, 70800 KUOPIO

p. 044 988 3758

  • Instagram
  • Facebook

TIETOSUOJA

Copyright 2020 Laura Paula Maria Photography

Layout Copyright 2020 Laura Paula Maria Photography