Yksivuotiskuvaus Kuopio

LAPSIKUVAUS VERSO

TERVETULOA!

Olet löytänyt sivustolleni, joten harkitset varmaankin lapsesi kuvauttamista. Aivan mahtava idea! Olen enemmän kuin innoissani, mikäli pääsen tallentamaan pienen aarteesi persoonan, kaikki ihanat ilmeet ja hiuskiehkurat!

Yksivuotiskuvaus Kuopio

MITÄ KUVAUKSEEN SISÄLTYY?

Kuvaukseen sisältyy suunnittelu kanssani sähköpostilla tai puhelimitse ja noin tunnin kiireetön kuvaustuokio studiolla. Kuvaustaustat, luonnonläheiset rekvisiitat ja lelut sekä lainavaatteet (koko 80cm) ovat vapaassa käytössänne. Kuvapaketin koon voit päättää nähtyäsi kuvat esikatselugalleriasta. Viimeistelen kaikki valitut kuvat aina huolellisesti. Kuvat toimitan korkearesoluutioisina kuvatiedostoina (300ppi, sRGB) tulostusoikeuksin. Kuviin saat oikeudet yksityiseen käyttöön eli voit jakaa digitaalisen gallerian ystäville ja sukulaisille, julkaista kuvia sosiaalisessa mediassa ja tilata kuvatuotteita rajattoman määrän ja ajan valitsemastasi kuvapalvelusta. Voit tilata myös upeita FineArt-kuvia kauttani kuukauden sisällä kuvien valmistumisesta.

KUVAUSTAUSTAT JA REKVISIITTA

Kuvauksissa käytössänne on kolme erilaista kuvaustaustaa: Kuiskaus, Kaisla ja Kaarna. Kuulen toiveistanne mielellään etukäteen, mutta voitte päättää taustat vasta tultuanne. Suosittelen yhtä tai kahta taustaa, mutta voimme vaihtaa kuvauspaikkaa tilanteen mukaan.  Mikäli kaikki taustat näyttävät teistä yhtä hyvälle, voimme antaa lapsen päättää: mikä huoneista on kutsuvin? Tai kokeillaan vaikka kaikkia! Studioon ja rekvisiittoihin  pääset tutustumaan täältä.

Studiolla on mahdollisuus toteuttaa sisustetumpia ratkaisuja (esim bambutuoli+lattiatyyny+matto+kori) yhtä lailla kuin kuvata vaikkapa ihan tyhjässä huoneessa. Rekvisiittoja voi käyttää myös yksi kerrallaan. Kaikki rekvisiitat ovat vapaassa käytössä, joten niitä voi tarjota lapselle makusi ja lapsen kiinnostuksen mukaan.

Valokuvausstudio Kuopio.jpg

MITEN VARAAN AJAN? MITÄ SITTEN TAPAHTUU? 

1. Ennen kuvauksen varaamista tutustu ainakin lapsikuvausgalleriaan, kuvien toimitukseen ja julkaisukäytäntöihin, hinnastoon sekä studioon. Minuun pääset tutustumaan paremmin täällä.

2. Mikäli olet sitä mieltä, että voisin olla juuri teille sopiva kuvaaja (huippua!) tai haluat lisätietoa jostakin asiasta, ota ihmeessä yhteyttä. Yhteyden saat alla olevalla lomakkeella, soittamalla tai tekstarilla. Kaikki yhteystiedot ovat sivuston alalaidassa. Voit varata lapsikuvauksen myös sähköisellä ajanvarauksella:

https://vello.fi/laurapaulamaria/

3. Etsitään sopiva kuvausaika ja suunnitellaan kuvaus yhdessä. Kysyn toiveistasi esitietolomakkeella. Sen täyttäminen vie n. 5 minuuttia. Saat myös valmistautumisohjeet kuvaukseen.

4. Käyntiin kannattaa varata aikaa 45min-1h. Tutustutaan alkuun rauhassa ja alan kuvaamaan, kun lapsi on siihen valmis. Kuulostellaan, miten lapsi jaksaa ja päätetään yhdessä, kun vaihtoehtoja on tarpeeksi. Voimme pitää taukoja aina tarvittaessa.

5. Lähetän sinulle sähköisen esikatselugallerian kahden viikon sisällä kuvauksista, josta pääset valitsemaan mieluisat kuvat raksiruutuun-menetelmällä. Tässä vaiheessa voit päättää, minkä kokoisen kuvapaketin haluat. Kuvapaketit ovat digitaalisia.

6. Lähetän sinulle laskun sähköpostilla valitun kuvamäärän perusteella. Maksuaika on 14vrk.

7. Viimeistelen valitut kuvat huolellisesti kahden viikon sisällä kuvavalinnoista. Viimeistelyssä katson vielä uudelleen kuvan sävyt ja rajauksen sekä tasoitan epätasaisia varjoja. Poistan iholta mahdolliset näppylät tai kuivat alueet. Lopputulos on kaunis ja huoliteltu, mutta luonnollinen.

8. Lähetän sinulle valmiin gallerian sähköisellä linkillä sähköpostitse. Galleriasta pääset lataamaan kuvat itsellesi. Voit jakaa gallerian myös ystäville ja sukulaisille ja jakaa kuvia sosiaalisessa mediassa halutessasi. 

9. Voit tilata kauttani upeita FineArt-kuvia eri koossa. Voit tilata kuvatuotteita myös mistä tahansa valitsemastasi kuvapalvelusta rajattoman määrän ja ajan.

Yksivuotiskuvaus Kuopio

TURVALLISUUS STUDIOLLA

Olen pyrkinyt ottamaan pikkuväen huomioon parhaalla mahdollisella tavalla. Studiolla on kuitenkin joitakin liikuteltavia salamoita, joten valvothan lastasi vahinkojen välttämiseksi. Lapsi on aina vanhemman vastuulla ja myös rekvisiittojen ja lelujen kanssa tulee noudattaa varovaisuutta. Sänky on sijoitettu turvallisesti lattian tasolle, joten tippumisvaaraa ei ole.

Studiolla on käsienpesumahdollisuus ja käsidesiä. Saavuttehan kuvauksiin vain täysin terveenä. Näin ehkäisemme mahdollisten tartuntatutien leviämistä.  Kuvaaja työskentelee vain terveenä ja käyttää kuvauksissa maskia. Studio siivotaan ja lelut pestään huolellisesti jokaisen kuvauksen jälkeen.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Yksivuotiskuvaus Kuopio