Lapsikuvaus Kuopio.jpg

Riemukasta menoa ja helliä hetkiä!

LAPSI,-PERHE JA LEMMIKKIKUVAUS

Lapsi, -perhe ja lemmikkikuvauksessa  minulle on tärkeää tavoittaa kuvattavan persoona. Jokainen lapsi, lemmikki ja perhe on erilainen ja haluan napata kameralle juuri ne teille ominaiset eleet, ilmeet ja hetket.

Lapsikuvaus Kuopio.jpg

Lapsi ja lemmikki kuvauksissa

KARVAISET PERHEENJÄSENEMME

Lemmikit ovat tervetulleita studiolle. Kannattaa kuitenkin tarkoin harkita, ottaako lemmikin mukaan kuvauksiin. Kuvaus voi olla lemmikille stressaava kokemus, eikä peloissaan tai stressissä läähättävä koira ole mukavaa katsottavaa. Jos lemmikkisi on tottunut uusiin paikkoihin ja suhtautuu uusiin tilanteisiin rennosti, on lemmikkikuvaus ihana idea lapsikuvauksen yhteydessä. Mikäli koira on stressaantuvaa tyyppiä, voi kuvaus miljöössä olla parempi vaihtoehto.

Huomioithan, että studiolla on valaisimia ja rekvisiittaa, joten sekä lemmikki että lapsi tulee olla valvottuna, jotta vahingoilta vältytään. Lapset ja lemmikit ovat omistajan vastuulla kuvauksissa.

Ulkoiluta lemmikki hyvin ennen kuvauksia ja varaa mukaan tassupyyhe sekä runsaasti herkkuja. Studiolta löytyy vesikuppi ja lemmikeille oma vaalea torkkupeitto. Koko kuvauksen ajan tulee pitää positiivinen ja rauhallinen mieli, vaikka lemmikki ei tottelisi. Kuvaus mennään lasten ja lemmikkien ehdoilla ja otetaan sellaisia kuvia, kun tilateessa saadaan.

Perhekuvaus Kuopio.jpg

Lapsi ja perhe kuvauksissa

LAPSEN TUNTEMUKSIA SEURAILLEN

Rakastan tallentaa vuorovaikutuksellisia hetkiä ja mikäpä sen ihanampaa, kuin kuvata koko perhe lapsikuvauksen yhteydessä.

Perhekuvaus kuten myös sisaruskuvaus voi olla kuitenkin melko haastavaa pienten lasten kanssa. Vaikka lapsi viihtyisi kotona helliteltävänä ja kutiteltavana, voi kuvauksissa kiinnostaa ihan muut asiat: vaikkapa eteisessä näkyvä kenkä. On täysin mahdollista, että lapsi ei juuri kuvaushetkellä viihdy sylissä tai lähellä, onhan uusi paikka täynnä kaikkea jännittävää tutkittavaa!

Perhekuvaus toteutetaan mahdollisimman lempeästi lasta kuunnellen. Pyritään yhdessä keksimään parhaat keinot, jotta kuvaustuokio olisi lapsellesi mieluinen.

Tuumaa etukäteen, mikä voisi kiinnostaa ja motivoida lasta. Onko teillä yhteisiä lauluja tai leikkejä? Tykkäättekö kenties mönkiä sängyssä?

Perhekuvaus Kuopio.jpg

OTA YHTEYTTÄ

Valokuvaaja Laura Leskinen

Laura Paula Maria Photography

Miiluranta 1 C 4, 70800 KUOPIO

p. 044 988 3758

  • Instagram
  • Facebook

TIETOSUOJA

Copyright 2020 Laura Paula Maria Photography

Layout Copyright 2020 Laura Paula Maria Photography