Lapsikuvaus Kuopio.jpg
Lapsikuvaus Kuopio - Valokuvaaja Kuopio
Miiluranta 1.jpg

TERVETULOA KUVAUKSIIN

STUDIO

Studion osoite on Miiluranta 1 C 4, 70800 Kuopio. Studio sijaitsee keltaisessa puutalossa ABC Pitkälahden läheisyydessä, Best Caravan myymälän takana. Sisäänkäynti on talon vasemman puoleisesta ovesta. Auton voi jättää studion eteen. Studiolle on muutama rappunen nousua. Kuljethan raput varovaisesti!

TURVALLISUUS

Olen pyrkinyt ottamaan pikkuväen huomioon parhaalla mahdollisella tavalla. Studiolla on kuitenkin joitakin liikuteltavia valaisimia ja salamoita, joten valvothan lastasi vahinkojen välttämiseksi. Lapsi on aina vanhemman vastuulla ja myös rekvisiittojen kanssa tulee noudattaa varovaisuutta. Sänky on sijoitettu turvallisesti lattian tasolle, joten tippumisvaaraa ei ole.

 

Vastasyntyneenkuvaukset mennään aina vauvan hyvinvointi edellä. Kuulostellaan, miten vauva voi ja miten hän jaksaa. Taukoja pidetään niin paljon kuin on tarpeen. Kuvaan vauvaa hänelle luontevissa asennoissa.

Studiolla on käsienpesumahdollisuus ja käsidesiä. Saavuthan kuvauksiin vain täysin terveenä. Näin ehkäisemme mahdollisten tartuntatutien leviämistä. Informoi kuvaajaa, mikäli haluat kuvauksissa pidettävän turvaväliä.

Lapsikuvaus Kuopio.jpg

MITÄ PÄÄLLE KUVAUKSIIN?

Hillityt, murretut, luonnonläheiset sävyt ovat ajattomia ja sopivat täydellisesti studion rekvisiitan kanssa yhteen. Valkoinen/vaalea yläosa on aina varma valinta ja sopii hyvin etenkin Kuiskaus-taustan beigen seinän ja hohtavan valoverhon kanssa yhteen, kuten myös Kaisla-huoneeseen.

Toisaalta, kun taustan sävyt ovat hillittyjä, voit tuoda kuviin lisää maustetta sävyillä: lämpöiseen oranssiin vivahtavat pihkan ja puolukan sävyt ovat hyviä kavereita etenkin Kaarna-kuvaushuoneen kaveriksi.

Musta väri yläosassa "syö" luonnonvaloa ja mustassa asussa näkyy helposti pöly. Jos päädyt mustiin vaatteisiin,  käy ne läpi huolellisesti tarraharjalla ennen kuvauksia. Suosittelen kuitenkin vaaleampaa tai murretumpaa (beigeen tai ruskeaan vivahtavaa) vaihtoehtoa etenkin lapsille.

Useita voimakkaita printtejä vaatteissa kannattaa välttää, mutta yksi näyttävä printti voi tuoda ihanasti persoonaa esiin! Hyvä tapa löytää sopiva vaatetus koko perheelle on asetella vaatteet vierekkäin sängylle ja katsoa, onko väriskaala tasapainoinen.

Myös materiaaleilla on merkitystä. Mukavan näköiset, pehmoiset ja luonnolliset materiaalit näyttää kuvissa ihanalle. Pellavaiset ja villaiset asut ovat suosikkejani! Tärkeintä on kuitenkin, että pukeudut (tai puet lapsen) oman persoonasi mukaan vaatteisiin, jossa on hyvä olla. Yhtä oikeaa tyyliä ei ole ja olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

ASUSTEET KUVISSA

Asusteet ja korut viimeistelevät tyylin. Lasten pääpannat,rusetit, hatut ja pinnit on supersöpöjä, mutta voi olla, ettei pikkuinen anna pitää niitä kovin kauan. Studiolla on muutamia rusetteja lainaksi. Myös henkseleillä ja polvisukilla voi saada vekkulia ilmettä.

Tuumaa myös, onko paljaat varpaat vai kengät paras vaihtoehto lapselle kuvauksiin. Pikkuruiset varpaat on aina ihanat! Mikäli päädyt kenkiin, tarkasta, että pohjat ovat puhtaat.

Sormus voi olla kaunis yksityiskohta etenkin odotuskuvissa.

Lapsikuvaus Kuopio.jpg

VALMISTAUTUMINEN KUVAUKSIIN

Ota huomioon ainakin seuraavat asiat valmistautuessasi kuvauksiin:

Jos sinulla on silmälasit, puhdista ne huolellisesti ennen kuvauksia. Silmälasien kanssa katson kuvakulmia tarkemmin, jotta vältymme heijastuksilta.

Puhelin unohtuu helposti etutaskuun ja voi pullottaa kuvissa. Säilytä puhelinta jossain muualla kuvausten ajan.

Tarkasta niin omat kuin lastenkin kasvot vielä kerran ennen kuvauksia. Puhdista lapsen kasvot huolellisesti, etenkin kuivunut räkä jää helposti ihoon kiinni. Myös rähmä jää helposti huomaamatta. Tarkasta myös korvat.

Siisti sormenkynnet, kynsivallit ja varpaankynnet ennen kuvauksia (jos olette avojaloin).

Tarkasta, että korut ovat oikein päin ja ettei sinulla ole mitään ylimääräistä (esim pompula tai aktiivisuusranneke unohtuu helposti käteen.

Katso, ettei pesulappu näy läpi vaatteista. Leikkaa repsottava langat pois. Silitä vaatteet tarvittaessa ja kuljeta ne hengarissa matkan aikana.  Paitojen hihojen sivupuolelle jää helposti silitys tai viikkausraita.

Etenkin vauvakuvauksiin suosittelen ottamaan mukaan varapaidan.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!