Perhekuvaus Kuopio

TÄHKÄ

PERHEKUVAUS

Kuinka monta kuvaa teillä on koko perheestä? 

Usein lapsi on kuvauksen kohteena, mutta ne koko perheen kuvat jäävät uupumaan. Korjataan tilanne ja kuvataan kerralla niin lapsi kuin koko perhe myös yhdessä!

Lapset kasvavat silmissä. Kohta tämä päivä, tämä elämäntilanne on jo eilinen. Ei anneta sen kadota, vaan napataan talteen pieni pala tarinaanne juuri tässä hetkessä!

Lapsikuvaus Kuopio.jpg

MITÄ KUVAUKSEEN SISÄLTYY?

Kuvaukseen sisältyy suunnittelu kanssani sähköpostilla tai puhelimitse ja noin puolentoistatunnin kiireetön kuvaustuokio studiolla. Kuvaustaustat, luonnonläheiset rekvisiitat ja lelut sekä lainavaatteet (koko 80cm) ovat vapaassa käytössänne.

 

Kuvapaketin koon voit päättää nähtyäsi kuvat esikatselugalleriasta. Viimeistelen kaikki valitut kuvat aina huolellisesti. Kuvat toimitan korkearesoluutioisina kuvatiedostoina (300ppi, sRGB) tulostusoikeuksin. Kuviin saat oikeudet yksityiseen käyttöön eli voit jakaa digitaalisen gallerian ystäville ja sukulaisille, julkaista kuvia sosiaalisessa mediassa ja tilata kuvatuotteita rajattoman määrän ja ajan valitsemastasi kuvapalvelusta. Voit tilata myös upeita FineArt-kuvia kauttani kuukauden sisällä kuvien valmistumisesta.

Saat kuvaukseen kattavat valmistautumisohjeet ajanvarauksen yhteydessä. Annan sinulle vinkkejä niin pukeutumiseen, kuvissa olemiseen kuin lasten motivoimiseenkin liittyen.

Lapsikuvaus Kuopio

KUVAUSAIHEET

Kuvaukseen sisältyy lapsen yksilökuvaus ja koko perheen kuvaus tai sisaruskuvaus. Kaksi kuvausaihetta yhdelle kerralle on jo paljon, sillä pienen lapsen kanssa yhteiskuvien saaminen voi olla työn takana. On parempi kuvata kunnolla yksi aihe, kuin sinne päin monta aihetta.

Mikäli kuitenkin kuvaus sujuu jouhevasti ja lapsi on jaksavainen, voidaan tilanteen mukaan kuvata muillakin kokoonpanoilla eli ottaa esimerkiksi äiti-lapsi ja isä-lapsikuvat lisäksi. 

Lapsikuvaus Kuopio

YKSIVUOTIAS JA PERHE

Yksivuotias lapsi on utelias seikkailija, joka useimmiten haluaa ainakin jossain vaiheessa kuvauksia tutustua studion jokaiseen nurkkaukseen ja käsillä oleviin tavaroihin. Yhteiskuvat tämän ikäisen lapsen kanssa voivat vaatia silloin aika paljon luovuutta. Jos lapsi on jo oppinut kävelemään, hän yleensä myös hyödyntää taitoaan aktiivisesti ja sylissä tai vanhempien lähellä olo uudessa mielenkiintoisessa paikassa voi olla lapselta paljon vaadittu. 

Minulla on useita erilaisia hyväksi havaittuja keinoja yhteiskuviin ja kokeilemalla löydämme ne teidän perheelle sopivat. Koko perheen katse-kameraan-kuvia voimme kokeilla halutessanne, mutta suosittelen keskittymään vapaampiin hetkiin.

Yksivuotiskuvaus Kuopio

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Haluaisin sisaruskuvat sekä koko perheen kuvat studiolla samalla kerralla. Onko tämä mahdollista?

Vahva suositukseni studiokuvauksessa kuvausaiheiksi on lapsen yksilökuvat + yksi useamman henkilön kokoonpano. Pienten lasten keskittyminen ja jaksaminen on lyhyttä ja usein se paras kuvaushetki on noin 15 minuuttia alussa. Haluan, että olemme molemmat tyytyväisiä lopputulokseen ja takaan sen parhaiten, kun emme yritä kerralla liikaa. Kuitenkin kuvaus riippuu myös paljon lasten iästä ja motivaatiosta (ja hetkestä), joten voimme tuumata asiaa vielä yhdessä.

Haluaisimme ottaa mukaan koiramme, onnistuuko?

Lemmikit ovat osa perhettä ja tervetulleita studiolle! Tuumaa kuitenkin etukäteen näitä asioita: Miten koira käyttäytyy aivan uudessa paikassa? Rauhoittuuko vai stressaantuuko? Kuvauksen tulisi olla koirallekin mukava kokemus. Miten koira viihtyy lapsen läheisyydessä? Nauttiiko läheisyydestä vai haluaako etäisyyttä? Pysyykö koira kuvauspaikalla (herkkujen avulla) käskystä? 

Mikäli studiokuvaus ei sovellu parhaiten koirallenne, on hyvä vaihtoehto karvakavereille kuvaus ulkona kesällä!