Lapsi ja lemmikki kuvauksissa

KARVAISET PERHEENJÄSENEMME

Lemmikit ovat tervetulleita studiolle. Kannattaa kuitenkin tarkoin harkita, ottaako lemmikin mukaan kuvauksiin. Kuvaus voi olla lemmikille stressaava kokemus, eikä peloissaan tai stressissä läähättävä koira ole mukavaa katsottavaa. Jos lemmikkisi on tottunut uusiin paikkoihin ja suhtautuu uusiin tilanteisiin rennosti, on lemmikkikuvaus ihana idea lapsikuvauksen yhteydessä. Mikäli koira on stressaantuvaa tyyppiä, voi kuvaus miljöössä olla parempi vaihtoehto.

Huomioithan, että studiolla on valaisimia ja rekvisiittaa, joten sekä lemmikki että lapsi tulee olla valvottuna, jotta vahingoilta vältytään. Lapset ja lemmikit ovat omistajan vastuulla kuvauksissa.

Ulkoiluta lemmikki hyvin ennen kuvauksia ja varaa mukaan tassupyyhe sekä runsaasti herkkuja. Studiolta löytyy vesikuppi ja lemmikeille oma vaalea torkkupeitto. Koko kuvauksen ajan tulee pitää positiivinen ja rauhallinen mieli, vaikka lemmikki ei tottelisi. Kuvaus mennään lasten ja lemmikkien ehdoilla ja otetaan sellaisia kuvia, kun tilateessa saadaan.

OTA YHTEYTTÄ

Valokuvaaja Laura Leskinen

Laura Paula Maria Photography

Miiluranta 1 C 4, 70800 KUOPIO

p. 044 988 3758

  • Instagram
  • Facebook

TIETOSUOJA

Copyright 2020 Laura Paula Maria Photography

Layout Copyright 2020 Laura Paula Maria Photography