Lapsikuvaus Kuopio -  Laura Paula Maria

KUVAUS KOTONA

Ota huomioon ainakin seuraavat asiat valmistautuessasi kuvauksiin:

Keskustele kuvaajan kanssa etukäteen, mikä huone voisi soveltua parhaiten kuvaukseen. Yleensä kuvaan kodin valoisimmassa huoneessa ikkunan välittömässä läheisyydessä.

Valoa on hyvä pehmentää vaaleilla verhoilla pilvisenäkin päivänä. Mukanani kulkee tarvittaessa verhot. Katso etukäteen, saako verhot helposti ripustettua ikkunan eteen.

Ota esiltä pois kaikki, minkä et halua näkyvän kuvassa. Seinää ja yöpöytiä voi rauhoittaa ottamalla pois taulut/koriste-esineet. Tuoreet kukkaset maljakossa on aina ihanat! Toisaalta koti saa näyttää juuri sellaiselta, kuin se on, kertoohan se teidän tarinaa.  

Mikäli koti kaipaa imuria, kannattaa tämäkin tehdä ajoissa.

Mikäli kuvaamme sängyllä (tai sen vierellä), laita sänky kuvauskuntoon enne kuvauksia. Sänky voi olla rennosti auki tai pedattuna. Kaipaako lakanat silitystä? Ylimääräiset pölyt saat poistettua kätevästi tarraharjalla. Suosittelen vaaleita lakanoita & tyynyliinoja/päiväpeittoa, sillä ne lisäävät valoa kuviin. Mukanani kulkee tarvittaessa luonnonvalkoiset pellavalakanat.

Tumma matto tai iso tumma sohva voi pimentää tilaa huomattavasti. Mikäli lattia on vaaleampi kuin matto, voi maton ottaa pois kuvausten ajaksi.

Aloita valmistautuminen ajoissa, niin vältät viime hetkien stressin.

TÄRKEIN KUVAUSVARUSTE ON ILOINEN MIELI!