Perhekuvaus Kuopio

RAKKAUDEN KESÄ 2021

Käsikkäin kävelyä auringonlaskussa, kukkasten ihastelua ja hippasta. Rutistuksia, halauksia ja perhosten kanssa kilpajuoksua. Ikuistetaan yhdessä teidän perheen rakkaustarina juuri teidän tavallanne! Tämä hetki on niin pian jo eilinen, mutta muistot ovat elämänmittaisia ja ansaitsevat tulla tallennetuksi. Kuvien kautta pääset sukeltamaan elämäsi hetkiin yhä uudelleen.

Perhekuvaus Kuopio

MITEN VOIN VARATA KUVAUKSEN KESÄLLE?

Kesän kuvaukset ovat loppuunmyyty! Lämmin kiitos varauksestasi! Syksylle löytyy vielä muutama vapaa miljööaika.

Perhekuvaus Kuopio

MITÄ JOS SATAA?

Kuvauspäivämäärän yhteydessä voimme sopia jo valmiiksi varapäivän tai sateen sattuessa katsoa kalentereita ja sääennustetta yhdessä uudelleen kuvauspäivän lähestyessä. Voimme myös siirtää kuvauksen tarvittaessa studiolle. Sääennusteita alan seurailemaan noin viikko ennen kuvausta, mutta päätös kuvauksen siirtämisestä voidaan tehdä jopa kuvauspäivänä, jos sää on hyvin vaihteleva.

KUVAUSPAIKAT

Kuvauspaikan valinta on tarkkaa puuhaa, jotta valo on kuvauksissa optimaalinen. Kuulen mielelläni toiveistasi, mutta lopulta kuvauksen kellonaika, sen hetkinen kasvillisuus, lasten ikä ja päivän sää määrittävät pitkälti soveltuvan kuvauspaikan. Minulla on muutamia lempipaikkoja Kuopiossa, joista kerron sinulle mielelläni lisää varauksen yhteydessä.   

Kuvauspaikka Kuopion ulkopuolella tai vaikkapa omalla mökilläsi on sovittavissa. Mikäli pohdit oman kuvauspaikkasi soveltuvuutta, voit lähettää minulle videon whatsappissa, niin tuumataan asiaa yhdessä.

Kesätunnelmaa pääset fiilistelemään alla olevien kuvien myötä sekä täältä ja täältä. 

 

Perhekuvaus Kuopio _ Valokuvaus Kuopio