top of page
Joulukuvaus Kuopio

JOULUINEN
MINIKUVAUS AITASSA

TÄYTÄTHÄN ENSIN ESITIEDOT, JOTTA VOIN VALMISTAUTUA OTTAMAAN JUURI SINUT VASTAAN. 

KUVAUSINFO LÖYTYY LOMAKKEEN ALTA.

TÄÄLTÄ PÄÄSET TUTUSTUMAAN TIETOSUOJAAN.

Kiitos! Palaan asiaan pian!

TERVETULOA KUVAUKSIIN

Milloin?

 Sunnuntaina 6.11 klo 10.30-13.30

Lauantaina 12.11 klo 10.30-13.30

Missä?

Laura Paula Maria Photography

Rajapuro 35 70870 Hiltulanlahti

p. 044 988 3758

Ajo-ohje Mapsiin:

Rajapuro 35, Kuopio (oikea osoite on Rajakaari, mutta mapsi löytää Rajapuron)

Ritisenlahti-tieltä (asfalttia) käännyttäessä hiekkatielle hyvä maamerkki on jättimäinen lohkare peltoaukion reunalla. Tienviitassa lukee Ritisenmäentie, Hirvelä ja Louhos. Siitäpä vain postilaatikoiden ja roskakatoksen ohi ja eka risteys oikealle on Rajakaari (mapsissa Rajapuro). Aja tien päähän saakka (mapsi näyttää talon naapurin kohdalle)

Parkkipaikka:

Piha on iso, voit jättää auton mihin vain mahtuu

Aitta:

Punainen rakennus leikkimökin takana,

näkyy pihaan ajettaessa

Kuvausaika:

 10-15min

 Tausta:

Parisänky vaaleilla peitoilla ja tyynyillä, valoverho jouluvaloilla ja sininen hirsiseinä

Huussi:

Pieni punainen ihan aitan lähellä.

Peruutusehdot:

Sinulla kuten myös kuvaajalla on oikeus peruuttaa varaamasi aika ylivoimaisen esteen sattuessa (esim. sairastuminen). Mahdollisuuksien mukaan pyrimme sopimaan uuden ajan. Ilmoitathan asiasta niin pian, kuin mahdollista.

Lapsikuvaus Kuopio - Valokuvaaja Kuopio
Joulukuvaus Kuopio.jpg

KUVAUSHETKI

Kuvaus tapahtuu parisängyllä, joten kuvissa ollaan melko lailla paikallaan. 

Pyrin ottamaan sekä katse-kameraan potrettimaisia otoksia että rennompia lifestyletyyppisiä kuvia. Pienikin liike, pötköttely tai pomppiminen sängyllä (pienet lapset) tuovat kuviin erilaista fiilistä.

Pienille lapsille voi olla hyvä näyttää lelua/antaa lelu tai vaikkapa laulaa, jotta lapsi pysyy hetken sängyllä. Minulla on jouluista pientä rekvisiittaa, mutta voit ottaa myös omia mukaan.

Vaikka tila on pieni, on monenlaiset asennot ja tilanteet sängyllä mahdollisia. Otan toiveita vastaan ja tuumaan aina ennen kuvausta, mitä voisimme kokeilla.

 

Lapsesi ei tarvitse osata mitään etukäteen! :)

TURVALLISUUS

Aitassa on jalustalla kaksi salamaa tai valaisinta,  joten valvothan lastasi vahinkojen välttämiseksi. Lapsi on aina vanhemman vastuulla ja myös lelujen kanssa tulee noudattaa varovaisuutta. Valvothan myös, ettei lapsesi pääse kierähtämään tai syöksymään sängyltä alas. 

Aitassa on tarjolla käsidesiä. Saavuttehan kuvauksiin vain täysin terveenä. Näin ehkäisemme mahdollisten tartuntatautien leviämistä. 

MITÄ PÄÄLLE KUVAUKSIIN?

Jouluisen kuvauksen sävymaailmaan sopii erityisen hyvin seuraavat sävyt: luonnonvalkoinen, beige, konjakki, puuteri, roosa. Mausteena joulunpunainen.

​Aitan lämmitys on testattu ja lämmitän sen huoneenlämpöiseksi, noin 20 asteeseen). Lattia on kuitenkin viileä, joten villasukat kannattaa olla :)

 Tärkeintä on, että puet lapsen oman persoonasi mukaan vaatteisiin, jossa on hyvä olla. Yhtä oikeaa tyyliä ei ole ja olette tervetulleita juuri sellaisena kuin olette!

Joulukuvaus Kuopio.jpg
Joulukuvaus Kuopio.jpg

VALMISTAUTUMINEN KUVAUKSIIN

Kerro lapselle, mihin ollaan menossa. Voit näyttää vaikka kuvia etukäteen puhelimesta. 

Kokeile vaatteet etukäteen, että ne ovat sopivat. Tarkasta, että vaatteet ovat puhtaat. Ota mukaan varapaita, mikäli lapsi saattaa kuolata/puklata päälleen.

Tarkasta lapsen kasvot vielä kerran ennen kuvauksia. Puhdista lapsen kasvot huolellisesti, etenkin kuivunut räkä jää helposti ihoon kiinni ja on todella vaikea editoida pois siististi. Kurkkaa myös sierainten sisäpuolelle. Rähmä jää helposti huomaamatta. Tarkasta myös korvat. TÄHÄN KANNATTAA PANOSTAA!

Katso, ettei pesulappu näy läpi vaatteista. Leikkaa repsottava langat pois. Paitojen hihojen sivupuolelle jää helposti silitys tai viikkausraita. Se kannattaa silittää pois, mikäli häiritsee kuvissa.

Jos lapsi nukahtaa matkalla, on hänet hyvä herätellä kunnolla autossa ennen kuvaukseen tuomista. Väsynyt lapsi uudessa paikassa reagoi helposti itkulla.

Pieni helposti syötävä välipala juuri ennen kuvaukseen tuloa (vaikkapa autossa) voi saada paremmin hymyn huulille.

KUVIEN TOIMITUS, LASKUTUS JA KÄYTTÖOIKEUS

Laitan sinulle laskun sähköpostilla kuvausta seuraavalla viikolla. Maksuaika on 14vrk.

Editoin kuvat tunnelmallisesti ja elämänmakuisesti jättäen ihon mahdollisimman luonnolliseksi. 

Saat linkin sähköpostilla valmiiseen, värilliseen galleriaan kahden viikon sisällä kuvauksista, kuitenkin niin pian kuin mahdollista. Kuvia on galleriassa vähintään 6kpl.

Latauslinkin toimittaminen edellyttää, että maksu näkyy suoritettuna tilillä tai kuitista on lähetetty kuva.

Kuville asiakas saa täyden oikeuden yksityiseen käyttöön. Asiakas voi teetättää kuvia rajattomasti digitaalisista kuvista joko kauttani tai valitsemastaan kuvapalvelusta. Asiakas voi jakaa sähköisen gallerian ystäville ja sukulaisille sekä julkaista kuvia sosiaalisessa mediassa. Kuvien kaupallinen käyttö on kielletty.

PIAN TAVATAAN!

Laura

bottom of page