isänpäiväkuvaus Kuopio

Isänpäiväkuvaus

Aika:  28.10 torstaina klo 15.30-17.30
30.10 lauantaina klo 9.30-11.30

Paikka: Laura Paula Maria Photography, Miiluranta 1, 70800 Kuopio. Vasen ovi. Auton saa studion eteen.

Kuvausaika: 10-15min

 Tausta: Sänky lattian tasossa, vaalean beige seinä ja valoverho.

Kuvausaihe: Kuvaan yhden kuvausaiheen per kuvaus (isä+lapsi/lapset) dokumentaarisesti lasta kuunnellen.  Pyritään välttämään turhaa stressiä ja pidetään iloinen mieli! Tärkeintä on, että kuvaus on mieluisa kokemus lapselle, silloin myös kuvat onnistuu.

Sinulla kuten myös kuvaajalla on oikeus peruuttaa varaamasi aika ylivoimaisen esteen sattuessa (esim. sairastuminen). Ilmoitathan asiasta niin pian, kuin mahdollista.

Lapsikuvaus Kuopio - Valokuvaaja Kuopio
isänpäiväkuvaus Kuopio

TERVETULOA KUVAUKSIIN

KUVAUSHETKI

Kuvaan mahdollisimman aitoja hetkiä. Voit pitää lasta sylissä, nostaa, ottaa reppuselkään tai olkapäille, kutittaa ...riippuen toki lapsen mielentilasta ja iästä, mikä sillä hetkellä tuntuu sopivalle. Ja toki kameraan saa myös halutessaan katsoa! Rekvisiitaksi löytyy puupalikoita ja puuleluja sekä hauskat pikku kiikarit. Voit ottaa lapsellesi myös jonkun oman lelun mukaan. Suosittelen kuvausta kuitenkin mahdollisimman vähällä ylimääräisellä rekvisiitalla, jotta saan tallennettua teidän välistä vuorovaikutusta. Myös puoliso on tervetullut studiolle seuraamaan kuvauksia.

TURVALLISUUS

Olen pyrkinyt ottamaan pikkuväen huomioon parhaalla mahdollisella tavalla. Studiolla on kuitenkin joitakin liikuteltavia valaisimia ja salamoita, joten valvothan lastasi vahinkojen välttämiseksi. Lapsi on aina vanhemman vastuulla ja myös rekvisiittojen ja lelujen kanssa tulee noudattaa varovaisuutta. Sänky on sijoitettu turvallisesti lattian tasolle, joten tippumisvaaraa ei ole.

Studiolla on käsienpesumahdollisuus ja käsidesiä. Saavuttehan kuvauksiin vain täysin terveenä. Näin ehkäisemme mahdollisten tartuntatutien leviämistä.  Kuvaaja käyttää kuvauksissa maskia. 

isänpäiväkuvaus Kuopio

MITÄ PÄÄLLE KUVAUKSIIN?

Studion sävymaailmaan sopii erityisen hyvin murretut sävyt: luonnonvalkoinen, beige, ruskea, konjakki, oranssi sekä tummankeltainen. Myös vaaleanharmaa on hyvä vaihtoehto. 

​Syksyllä esimerkiksi flanellipaidat, villapaidat & villasukat on oiva valinta!

 Tärkeintä on kuitenkin, että pukeudut (ja puet lapsen) oman persoonasi mukaan vaatteisiin, jossa on hyvä olla. Yhtä oikeaa tyyliä ei ole ja olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

ASUSTEET KUVISSA

Asusteet ja korut viimeistelevät tyylin. Lasten pääpannat,rusetit, hatut ja pinnit on supersöpöjä, mutta voi olla, ettei pienet lapset anna pitää niitä kovin kauan.  Myös henkseleillä, polvisukilla ja hatuilla voi saada vekkulia ilmettä.

Suosittelen kuvauksiin paljaita varpaita. En kuvaa varpaita, mutta ne voivat näkyä sävyinä kuvissa. Sukat usein pompahtavat esiin kuvista vieden turhaa huomiota. Jos päädyt sukkiin, tarkasta että ne ovat puhtaat ja ehjät myös pohjista ja että ne sopivat asujen sävyihin. Talvikaudella esim villasukat on hyvä valinta, mutta näissäkin pohjat tulee olla siistit.

 

isänpäiväkuvaus Kuopio

VALMISTAUTUMINEN KUVAUKSIIN

Ota huomioon ainakin seuraavat asiat valmistautuessasi kuvauksiin:

Jos sinulla on silmälasit, puhdista ne huolellisesti ennen kuvauksia. Silmälasien kanssa katson kuvakulmia tarkemmin, jotta vältymme heijastuksilta. Jos sinulla on mahdollisuus valita piilolinssit silmälasien sijasta, suosittelen niitä.

Puhelin unohtuu helposti etutaskuun ja voi pullottaa kuvissa. Säilytä puhelinta jossain muualla kuvausten ajan. Tyhjennä taskut myös kaikesta muusta tavarasta.

Tarkasta niin omat kuin lastenkin kasvot vielä kerran ennen kuvauksia. Puhdista lapsen kasvot huolellisesti, etenkin kuivunut räkä jää helposti ihoon kiinni ja on todella vaikea editoida pois siististi. Myös rähmä jää helposti huomaamatta. Tarkasta myös korvat. 

Siisti parta ja kynnet, jos tarvetta.

Katso, ettei pesulappu näy läpi vaatteista. Leikkaa repsottava langat pois. Paitojen hihojen sivupuolelle jää helposti silitys tai viikkausraita.

KUVIEN TOIMITUS, LASKUTUS JA KÄYTTÖOIKEUS

Kuvauksen jälkeen toimitan sinulle kolmen arkipäivän kuluessa noin 10 kuvan esikatselugallerian sähköpostilla. Kuvat ovat galleriassa värikuvina sekä seepiansävyisenä.

Kuvat pääset valitsemaan raksi-ruutuun menetelmällä. Valitsethan kuvat viiden vuorokauden sisällä, jotta ehdin viimeistellä ja toimittaa digitaaliset kuvat ennen isänpäivää.

Laitan laskun tulemaan sähköpostilla, kun olen saanut sinulta kuvavalinnat. Maksuaika on 14vrk.

Latauslinkin eli valmiiden kuvien toimittaminen edellyttää, että maksu näkyy suoritettuna tilillä tai kuitista on lähetetty kuva.

Kun galleria on valmis, laitan valitsemasi kuvan tilaukseen (13x18cm fine art kuva) ja se saapuu noin kahden viikon kuluessa postilla.

Kuville asiakas saa täyden oikeuden yksityiseen käyttöön. Asiakas voi teetättää kuvia rajattomasti digitaalisista kuvista joko kauttani tai valitsemastaan kuvapalvelusta. Asiakas voi jakaa sähköisen gallerian ystäville ja sukulaisille sekä julkaista kuvia sosiaalisessa mediassa. Kuvien kaupallinen käyttö on kielletty.

PIAN TAVATAAN!

Laura

1/1