Perhekuvaaja Kuopio.jpg

ÄITIYSLOMANI ON PÄÄTTYMÄSSÄ

Palaan kuvausten pariin tammikuussa. Päivitän kuvauspaketteja ja hinnastoa vuodelle 2023, ne julkaistaan tammikuun aikana. Kuvaukset jatkuvat aitassamme, asiakkaiden kotona sekä kesällä miljöössä. Aittaan on luvassa pientä remonttia ja rekvisiitan päivitystä. Lisään infoa sitä mukaa, kun saan valmiiksi.

Pian tavataan! :)

KUVAUKSEN VARAAMINEN

Varauksen yhteydessä en peri varausmaksua. Kuvaukset varataan sähköisen järjestelmän kautta ja vastasyntyneenkuvaukset sähköpostilla tai puhelimitse/whatsappilla. Yhteystiedot löytyvät sivuston alareunasta.

Mikäli kuvaaja, asiakas tai perheenjäsen sairastuu, sovitaan ensisijaisesti uusi kuvauspäivä. Saavuthan kuvauksiin vain täysin terveenä. Mikäli uutta kuvauspäivää ei saada ylivoimaisen esteen takia sovittua, on molemmilla osapuolilla oikeus peruuttaa kuvaus.

Odotusajankuvaukselle suotuisat raskausviikot ovat noin 30-36. Sopiva aika riippuu kuitenkin vauvan koosta ja äidin voinnista, joten voimme tarkentaa ajan vielä kuvausviikon lähestyessä.

DIGITAALISTEN KUVIEN TOIMITUS JA LASKUTUS

Toimitan valmiin, tunnelmallisesti ja elämänmakuisesti editoidun gallerian pääsääntöisesti kahden viikon sisällä kuvauksesta. Kun kuvat (300ppi, sRGB) on viimeistelty ja maksusuoritus näkyy tilillä, saa asiakas kuvalinkin sähköpostiin, mistä hän pääsee lataamaan kuvat itselleen.

Laskutus tapahtuu sähköpostitse, maksuaika on 14 vrk.

KUVATUOTTEIDEN TOIMITUS JA LASKUTUS

Digitaalisten kuvapakettien lisäksi asiakas voi  tilata kauttani kauniita, mattapintaisia Fine Art- valokuvia. Valokuvat tulevat Tulostamolta, Kuopiosta. Valokuvien toimitusaika on noin 2-3 viikkoa. Kuvatuotteet toimitetaan pääsääntöisesti postitse.

Laskutus tapahtuu sähköpostitse, maksuaika on 14 vrk.

KUVIEN KÄYTTÖOIKEUS

Kuville asiakas saa täyden oikeuden yksityiseen käyttöön. Asiakas voi teetättää kuvia rajattomasti digitaalisista kuvista joko kauttani tai valitsemastaan kuvapalvelusta. Asiakas voi jakaa sähköisen gallerian ystäville ja sukulaisille sekä julkaista kuvia sosiaalisessa mediassa. Kuvien kaupallinen käyttö on kielletty.

Asiakas ei saa tehdä kuviin muokkauksia. Sosiaalisessa mediassa julkaistaistaessa kuviin ei saa lisätä filttereitä. Instagramjulkaisussa kuvan saa rajata neliön muotoon.

Kuvan julkaisun yhteydessä mainitsethan @laurapaulamariaphotography ja/tai #laurapaulamariaphotography

Valokuvaaja kysyy kirjallisesti asiakkaan suostumusta julkaista hänen kuviaan joko esitietolomakkeessa tai gallerian lähettämisen yhteydessä.

 

Olen todella kiitollinen, mikäli saan julkaisuluvan kuvillesi. Ymmärrän myös täysin, mikäli haluat pitää kuvasi yksityisenä.

Lämpimästi tervetuloa kuvauksiin!

Lapsikuvaus Kuopio.jpg