Odotusajankuvaus Kuopio - Valokuvaus Kuo

KUVAUKSEN VARAAMINEN

Lue huolellisesti tämä sivu ennen kuvauksen varaamista.

 

Kuvaus kannattaa varata vähintään kuukausi ennen kuvausajankohtaa. Etenkin viikonloppuajat menevät nopeasti. Aikoja kannattaa kuitenkin kysyä myös pikaisella aikataululla, koska kalenteri elää jatkuvasti.

Puhelinnumeroni on muuttunut ja uusi numero on 044 988 3758.

 

Varauksen yhteydessä en peri varausmaksua. Kuvauksen voi varata | vapaita aikoja voi tiedustella täyttämällä tämän sivuston alalaidassa olevan lomakkeen, lähettämällä sähköpostia tai soittamalla. Yhteystiedot löytyvät sivuston alareunasta.

Mikäli kuvaaja, asiakas tai perheenjäsen sairastuu, sovitaan ensisijaisesti uusi kuvauspäivä. Saavuthan kuvauksiin vain täysin terveenä. Koronatilanteesta johtuen asiakkaalla on toistaiseksi oikeus peruuttaa kuvaus veloituksetta.

Odotusajankuvaukselle suotuisat raskausviikot ovat noin 30-34. Sopiva aika riippuu kuitenkin vauvan koosta ja äidin voinnista, joten voimme tarkentaa ajan vielä kuvausviikon lähestyessä.

 

Vastasyntyneenkuvaus varataan lasketun ajan perusteella. Suotuisin kuvausaika on vauvan ollessa alle kahden viikon ikäinen. Suosittelen kuvausta heti, kun vain olette siihen valmiita. Tarkka kuvauspäivä sovitaan vauvan synnyttyä.

DIGITAALISTEN KUVIEN TOIMITUS JA LASKUTUS

Asiakas saa sähköpostiin linkin esikatselugalleriaan kuvat.fi-sivustolle kahden viikon sisällä kuvauksista. Esikatselugalleriasta asiakas pääsee valitsemaan mieluisat kuvat ruksittamalla ja lähettämällä valinnat ylläpitäjälle. Valokuvaaja saa tiedon  valituista kuvista sähköpostiin, jonka jälkeen hän viimeistelee kuvat kahden viikon sisällä saatuaan keräyskorin. Kun kuvat (300ppi, sRGB) on viimeistelty ja maksusuoritus näkyy tilillä, saa asiakas uuden kuvalinkin sähköpostiin, mistä hän pääsee lataamaan kuvat itselleen.

Asiakas sitoutuu valitsemaan haluamansa kuvat kahden viikon sisällä esikatselugallerian toimittamisesta, muutoin kuvaaja valitsee  5 kuvan paketin hänen puolestaan, jonka mukaan myös lasku lähetetään. Pidennetystä ajasta voidaan neuvotella tapauskohtaisesti (esim loma-ajat).

Laskutus tapahtuu sähköpostitse, maksuaika on 14 vrk.

KUVATUOTTEIDEN TOIMITUS JA LASKUTUS

Digitaalisten kuvapakettien lisäksi asiakas voi  tilata kauttani kauniita, mattapintaisia Fine Art- valokuvia. Valokuvat tulevat Tulostamolta, Kuopiosta. Valokuvien toimitusaika on noin 2-3 viikkoa. Asiakas voi noutaa kuvat studiolta Miilurannasta tai kuvat voidaan toimittaa hänelle postitse.

Laskutus tapahtuu sähköpostitse, maksuaika on 14 vrk.

KUVIEN KÄYTTÖOIKEUS

Kuville asiakas saa täyden oikeuden yksityiseen käyttöön. Asiakas voi teetättää kuvia rajattomasti digitaalisista kuvista joko kauttani tai valitsemastaan kuvapalvelusta. Asiakas voi jakaa sähköisen gallerian ystäville ja sukulaisille sekä julkaista kuvia sosiaalisessa mediassa. Kuvien kaupallinen käyttö on kielletty.

Asiakas ei saa tehdä kuviin muokkauksia. Sosiaalisessa mediassa julkaistaistaessa kuviin ei saa lisätä filttereitä. Instagramjulkaisussa kuvan saa rajata neliön muotoon.

Kuvan julkaisun yhteydessä tulee mainita @laurapaulamariaphotography ja #laurapaulamariaphotography

Valokuvaajalla on oikeus julkaista asiakkaasta ottamiaan kuvia verkkosivuillaan ja sosiaalisessa mediassa. Mikäli asiakas ei halua kuviaan julkaistavan, tulee hänen kertoa siitä kirjallisesti sähköpostilla kuvaajalle. 

 

Lämmin kiitos teille kaikille, jotka annatte kuvillenne julkaisuluvan, sillä se on elinehto valokuvaajan työlle. Ymmärrän myös täysin, mikäli haluat pitää kuvasi yksityisenä.

Odotusajankuvaus Kuopio - Valokuvaus Kuo

OTA YHTEYTTÄ

Miiluranta 1 C 4, 70800 KUOPIO

p. 044 988 3758

  • Instagram
  • Facebook

TIETOSUOJA

Copyright 2020 Laura Paula Maria Photography

Layout Copyright 2020 Laura Paula Maria Photography