Vastasyntyneenkuvaus Kuopio

ÄITIYSLOMALLA

Suurin haaveemme toteutui ja saimme pienen pojan helmikuun ensimmäinen päivä täydentämään perhettämme. Olen siis tällä hetkellä äitiyslomalla.

Lahjakorttien myynti avautuu taas, kun tulevaisuuden suunnitelmat selkiintyvät.

 

Teen mahdollisesti joitakin keikkoja loppukesästä myös äitiysloman aikana, mutta tämä hahmottuu paremmin sitten kun sen aika on. Ilmoittelen töihin paluusta sosiaalisessa mediassa sekä täällä. 

KUVAUKSEN VARAAMINEN

Varauksen yhteydessä en peri varausmaksua. Kuvauksen voi varata | vapaita aikoja voi tiedustella täyttämällä tämän sivuston alalaidassa olevan lomakkeen, lähettämällä sähköpostia tai soittamalla. Yhteystiedot löytyvät sivuston alareunasta.

Mikäli kuvaaja, asiakas tai perheenjäsen sairastuu, sovitaan ensisijaisesti uusi kuvauspäivä. Saavuthan kuvauksiin vain täysin terveenä. Koronatilanteesta johtuen asiakkaalla on toistaiseksi oikeus peruuttaa kuvaus veloituksetta. Sairauden tai jonkun muun ylivoimaisen esteen sattuessa myös kuvaajalla on oikeus peruuttaa kuvaus. 

Odotusajankuvaukselle suotuisat raskausviikot ovat noin 30-36. Sopiva aika riippuu kuitenkin vauvan koosta ja äidin voinnista, joten voimme tarkentaa ajan vielä kuvausviikon lähestyessä.

DIGITAALISTEN KUVIEN TOIMITUS JA LASKUTUS

Asiakas saa sähköpostiin linkin esikatselugalleriaan kuvat.fi-sivustolle kahden viikon sisällä kuvauksista. Esikatselugalleriasta asiakas pääsee valitsemaan mieluisat kuvat ruksittamalla ja lähettämällä valinnat ylläpitäjälle. Valokuvaaja saa tiedon  valituista kuvista sähköpostiin, jonka jälkeen hän viimeistelee kuvat kahden viikon sisällä saatuaan keräyskorin. Kun kuvat (300ppi, sRGB) on viimeistelty ja maksusuoritus näkyy tilillä, saa asiakas uuden kuvalinkin sähköpostiin, mistä hän pääsee lataamaan kuvat itselleen.

Asiakas sitoutuu valitsemaan haluamansa kuvat kahden viikon sisällä esikatselugallerian toimittamisesta, muutoin kuvaaja valitsee  5 kuvan paketin hänen puolestaan, jonka mukaan myös lasku lähetetään. Pidennetystä ajasta voidaan neuvotella tapauskohtaisesti (esim loma-ajat).

Laskutus tapahtuu sähköpostitse, maksuaika on 14 vrk.

KUVATUOTTEIDEN TOIMITUS JA LASKUTUS

Digitaalisten kuvapakettien lisäksi asiakas voi  tilata kauttani kauniita, mattapintaisia Fine Art- valokuvia. Valokuvat tulevat Tulostamolta, Kuopiosta. Valokuvien toimitusaika on noin 2-3 viikkoa. Kuvatuotteet toimitetaan pääsääntöisesti postitse.

Laskutus tapahtuu sähköpostitse, maksuaika on 14 vrk.

KUVIEN KÄYTTÖOIKEUS

Kuville asiakas saa täyden oikeuden yksityiseen käyttöön. Asiakas voi teetättää kuvia rajattomasti digitaalisista kuvista joko kauttani tai valitsemastaan kuvapalvelusta. Asiakas voi jakaa sähköisen gallerian ystäville ja sukulaisille sekä julkaista kuvia sosiaalisessa mediassa. Kuvien kaupallinen käyttö on kielletty.

Asiakas ei saa tehdä kuviin muokkauksia. Sosiaalisessa mediassa julkaistaistaessa kuviin ei saa lisätä filttereitä. Instagramjulkaisussa kuvan saa rajata neliön muotoon.

Kuvan julkaisun yhteydessä mainitsethan @laurapaulamariaphotography ja/tai #laurapaulamariaphotography

Valokuvaaja kysyy kirjallisesti asiakkaan suostumusta julkaista hänen kuviaan valmiin gallerian lähettämisen yhteydessä.

 

Olen todella kiitollinen, mikäli saan julkaisuluvan kuvillesi. Ymmärrän myös täysin, mikäli haluat pitää kuvasi yksityisenä.

Lämpimästi tervetuloa kuvauksiin!

Vastasyntyneenkuvaus Kuopio