top of page
Minikuvaus Kuopio

MINIKUVAUS AITASSA

TÄYTÄTHÄN ENSIN ESITIEDOT, JOTTA VOIN VALMISTAUTUA OTTAMAAN JUURI SINUT VASTAAN. 

KUVAUSINFO LÖYTYY LOMAKKEEN ALTA.

TÄÄLTÄ PÄÄSET TUTUSTUMAAN TIETOSUOJAAN.

Kiitos! Palaan asiaan pian!

TERVETULOA KUVAUKSIIN

Milloin?

 Sunnuntaina 16.10 klo 10-14

Sunnuntaina 23.10 klo 10-14

Missä?

Laura Paula Maria Photography

Rajapuro 35 70870 Hiltulanlahti

p. 044 988 3758

Ajo-ohje Mapsiin:

Rajapuro 35, Kuopio (oikea osoite on Rajakaari, mutta mapsi löytää Rajapuron)

Ritisenlahti-tieltä (asfalttia) käännyttäessä hiekkatielle hyvä maamerkki on jättimäinen lohkare peltoaukion reunalla. Tienviitassa lukee Ritisenmäentie, Hirvelä ja Louhos. Siitäpä vain postilaatikoiden ja roskakatoksen ohi ja eka risteys oikealle on Rajakaari (mapsissa Rajapuro). Aja tien päähän saakka (mapsi näyttää talon naapurin kohdalle)

Parkkipaikka:

Piha on iso, voit jättää auton mihin vain mahtuu

Aitta:

Punainen rakennus leikkimökin takana,

näkyy pihaan ajettaessa

Kuvausaika:

 10-15min

 Tausta:

Parisänky tummansinisellä päiväpeitolla & tyynyillä, sininen hirsiseinä

Huussi:

Pieni punainen ihan aitan lähellä.

Peruutusehdot:

Sinulla kuten myös kuvaajalla on oikeus peruuttaa varaamasi aika ylivoimaisen esteen sattuessa (esim. sairastuminen). Mahdollisuuksien mukaan pyrimme sopimaan uuden ajan. Ilmoitathan asiasta niin pian, kuin mahdollista.

Lapsikuvaus Kuopio - Valokuvaaja Kuopio
Joulukuvaus Kuopio (5 of 7).jpg

KUVAUSHETKI

Kuvaus tapahtuu parisängyllä, joten kuvissa ollaan melko lailla paikallaan. 

Kuvausaiheesta ja toiveesta riippuen voin ottaa joko katse-kameraan potrettimaisia otoksia tai rennompia lifestyletyyppisiä kuvia. Pienikin liike, vaikkapa hiusten silittäminen tai nenien vaihto luo kuviin erilaista tunnelmaa.

Pienille lapsille voi olla hyvä näyttää lelua/antaa lelu tai vaikkapa laulaa, jotta lapsi pysyy hetken sängyllä. Minulla on muutamia puuleluja, mutta voit ottaa myös omia leluja mukaan.

Vaikka tila on pieni, on monenlaiset asennot ja tilanteet sängyllä mahdollisia. Otan toiveita vastaan ja tuumaan aina ennen kuvausta, mitä voisimme kokeilla.

 

Sinun ei tarvitse osata mitään! :)

TURVALLISUUS

Aitassa on jalustalla kaksi salamaa tai valaisinta,  joten valvothan lastasi vahinkojen välttämiseksi. Lapsi on aina vanhemman vastuulla ja myös lelujen kanssa tulee noudattaa varovaisuutta. Valvothan myös, ettei lapsesi pääse kierähtämään tai syöksymään sängyltä alas. 

Aitassa on tarjolla käsidesiä. Saavuttehan kuvauksiin vain täysin terveenä. Näin ehkäisemme mahdollisten tartuntatautien leviämistä. 

MITÄ PÄÄLLE KUVAUKSIIN?

Aitan tummansiniseen sävymaailmaan sopii erityisen hyvin seuraavat sävyt: luonnonvalkoinen, beige, konjakki, oranssi, metsänvihreä, vaaleansininen sekä lämmin keltainen. Myös vanha roosa on hyvä pari sinisen kanssa.

​Aitta on eristämätön, joten tilassa ei ole ihan huoneenlämpöä (riippuu säästä). Suosittelen lämmintä asua: Syksyllä esimerkiksi flanellipaidat, villapaidat & villasukat & pipot/pannat on oiva valinta!

Odotuskuviin esimerkiksi neulemekko sopii hyvin.  Kurkkaa sivuprofiilia peilistä, että masu tulee hyvin esille. Vaalea sävy erottuu paremmin taustasta, kuin tumma.

 Tärkeintä on kuitenkin, että pukeudut (ja puet lapsen) oman persoonasi mukaan vaatteisiin, jossa on hyvä olla. Yhtä oikeaa tyyliä ei ole ja olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Lapsikuvaus Kuopio
minikuvaus

VALMISTAUTUMINEN KUVAUKSIIN

Ota huomioon ainakin seuraavat asiat valmistautuessasi kuvauksiin:

Jos sinulla on silmälasit, puhdista ne huolellisesti ennen kuvauksia. Silmälasien kanssa katson kuvakulmia tarkemmin, jotta vältymme heijastuksilta. Jos sinulla on mahdollisuus valita piilolinssit silmälasien sijasta, suosittelen niitä.

Puhelin unohtuu helposti etutaskuun ja voi pullottaa kuvissa. Säilytä puhelinta jossain muualla kuvausten ajan. Tyhjennä taskut myös kaikesta muusta tavarasta.

Tarkasta niin omat kuin lastenkin kasvot vielä kerran ennen kuvauksia. Puhdista lapsen kasvot huolellisesti, etenkin kuivunut räkä jää helposti ihoon kiinni ja on todella vaikea editoida pois siististi. Kurkkaa myös sierainten sisäpuolelle. Rähmä jää helposti huomaamatta. Tarkasta myös korvat. 

Siisti kynnet ja parta, jos tarvetta.

Katso, ettei pesulappu näy läpi vaatteista. Leikkaa repsottava langat pois. Paitojen hihojen sivupuolelle jää helposti silitys tai viikkausraita. Se kannattaa silittää pois, mikäli häiritsee kuvissa.

KUVIEN TOIMITUS, LASKUTUS JA KÄYTTÖOIKEUS

Laitan sinulle laskun sähköpostilla kuvausta seuraavalla viikolla. Maksuaika on 14vrk.

Editoin kuvat tunnelmallisesti ja elämänmakuisesti jättäen ihon mahdollisimman luonnolliseksi. 

Saat linkin sähköpostilla valmiiseen, värilliseen galleriaan kahden viikon sisällä kuvauksista. Kuvia on galleriassa 6-12kpl.

Latauslinkin toimittaminen edellyttää, että maksu näkyy suoritettuna tilillä tai kuitista on lähetetty kuva.

Kuville asiakas saa täyden oikeuden yksityiseen käyttöön. Asiakas voi teetättää kuvia rajattomasti digitaalisista kuvista joko kauttani tai valitsemastaan kuvapalvelusta. Asiakas voi jakaa sähköisen gallerian ystäville ja sukulaisille sekä julkaista kuvia sosiaalisessa mediassa. Kuvien kaupallinen käyttö on kielletty.

PIAN TAVATAAN!

Laura

bottom of page